Rólunk

A budapesti székhelyű Lingua-Port Fordítóiroda, mely korábban az 1998-ban alakult Überzacc Fordítóirodaként volt ismert, megalakulása óta nyújt professzionális fordítási szolgáltatásokat magyar és nemzetközi cégek, ügyvédi irodák valamint magánszemélyek részére.

Fő profilunk a jogi, műszaki és gazdasági szakfordítás, a konszekutív- és szinkrontolmácsolási, valamint szaknyelvi oktatási szolgáltatás nyújtása. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy professzionális fordítási szolgáltatásaink révén segítsük ügyfeleinket a nemzetközi élet aktív részesévé válni.

Közel kétszáz felkészült, magasan képzett fordítóval, szakfordítóval, lektorral és anyanyelvi lektorral dolgozunk együtt. Csapatunk elhivatott projektmenedzserei gondoskodnak arról, hogy partnereink igényeinek megfelelően a legjobb megoldást biztosítsuk számukra.

Irodánk a jogi szövegek fordítása mellett egészségügyi, média és filmipari, mély- és magasépítési, közlekedési, energetikai, fűtés – és tüzeléstechnikai témákban is komoly tapasztalatot szerzett az elmúlt években. Törekszünk arra, hogy ezeken a speciális területeken kívül, szakfordítóink meglévő ismeretei segítségével újabb témakörökben is partnereink rendelkezésére álljunk.

Fordítói csapatunk bővítéséhez folyamatosan keresünk szakfordításban gyakorlatot szerzett fordítókat.
Részletes önéletrajzát az office@lingua-port.eu címre várjuk.

Értékeink

Professzionális csapat

Számunkra a fordítás és tolmácsolás nem csak szakma, hanem hivatás is.

Minőség

Partnereink elégedettsége folyamatos fejlődésre ösztönöz minket.

Gyorsaság

Rugalmas határidők mellett szem előtt tartjuk ügyfeleink igényeit.